Professionel lægning af nyt tag tilbydes

Få lagt nyt tag efter dine behov og ønsker

Trænger dit tag til en udskiftning, og leder du i den forbindelse efter et tømrerfirma, som kan klare opgaven? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Djurs Tømren ApS er et professionelt tømrerfirma, som kan varetage enhver form for tagarbejde – og vi hjælper gerne dig!

Du kan finde os i Glesborg på Djursland, men vi lægger også gerne nyt tag for dig, hvis du kommer fra Ryomgaard, Ebeltoft eller omegn.

Nyt tag eller renovering af det gamle?

Hos Djurs Tømren ApS kan vi varetage alle former for tagarbejde, uanset om der er tale om en tagreparation, eller det er et helt nyt tag, som skal lægges. Vi arbejder både med eternit – og tegltag, og vi tør godt sige, at stort set ikke findes den opgave, som vi ikke kan klare.

Er du i tvivl om, du skal have lagt nyt tag, eller om en renovering af dit nuværende er tilstrækkelig? Så sender gerne vi meget gerne vores tagdækker ud og kigge på dit tag, hvorefter I sammen kan finde den bedste løsning.

Vi vægter godt kundeservice højt

Når vi modtager en opgave, har vi altid kunden i centrum. Vi ved, at en god dialog er vejen frem til et godt samarbejde mellem vores kunder og os. Derfor inddrager vi altid vores kunder i hele processen, lige fra første kontakt og til det færdige arbejde står klar.

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag her

Hvis du har nogle spørgsmål til nyt tag, eller det tagarbejde vi udfører hos Djurs Tømren ApS, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris, så kommer vi meget gerne ud og besigtiger din opgave.

Vi glæder os til at hjælpe med dit nye tag!

Søger du en serviceminded tømrer til din opgave?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: ronni@djurs-toemren.dk.

Kontakt os og modtag et uforpligtende byggetilbud

Ønsker du et tilbud eller yderligere information om, hvad vi kan tilbyde som tømrer? Da er du velkommen til at kontakte os. Vi laver ikke bare en hvilken som helst løsning – vi sørger for en skræddersyet løsning, der passer til netop dine ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har masser af gode anmeldelser på Facebook!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er Djurs Tømreren?

Djurs Tømreren er en lokal tømrervirksomhed med base i Glesborg, som dækker hele Djursland.

Vi foretager alle former for tømreropgaver eksempelvis tagarbejde, tilbygninger og andre former for ombygninger og renoveringer for private.

Kontakt os

​Djurs Tømreren ApS

Tjerrildvej 9, 8550 Ryomgaard

CVR-nummer: 29975299

uforpligtende tilbud

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.