Opbygning af træterrasse i højeste kvalitet tilbydes

Få en smuk og holdbar terrasse lavet i træ

Drømmer du om en flot træterrasse i haven, hvor du sammen med familien, kan sidde og nyde sommerens lune aftener? Hvis ja, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Djurs Tømren ApS tilbyder vi professionel opbygning af træterrasse, og vi vil meget gerne hjælpe med at bygge din.

Vi bygger terrasser for private husejere og erhvervskunder i blandt andet Ryomgaard, på Djursland og i Ebeltoft.

Vi udfører en sikker og solid opbygning af træterrasse

Når der skal bygges en træterrasse, er det vigtigt, at den bliver bygget korrekt, så du kan få glæde af den i lang tid. Hvis terrassen ikke bliver bygget korrekt, kan du risikere, at der opstår skader såsom råd i træet. Hvis det sker, vil terrassen ikke kunne holde i mange år.

Med vores hjælp til opbygningen af din nye terrasse, er du sikret en solid terrasse, som du vil få glæde af i mange år. Vi har mere end 10 års erfaring inden for faget, og har gennem tiden bygget et utal af træterrasser, så du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

Kontakt os og hør mere her

Hvis du har nogle spørgsmål til opbygning af træterrasse, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser varierer alt efter hvilken størrelse, du ønsker din nye terrasse skal være, samt hvilke materialer den skal bygges i. Vi sender derfor gerne vores tømrermester ud til en besigtigelse af din opgave. Efterfølgende kan vi udregne et uforpligtende tilbud med god pris til dig.

Vi glæder os til at bygge din nye terrasse!

Søger du en serviceminded tømrer til din opgave?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: ronni@djurs-toemren.dk.

Kontakt os og modtag et uforpligtende byggetilbud

Ønsker du et tilbud eller yderligere information om, hvad vi kan tilbyde som tømrer? Da er du velkommen til at kontakte os. Vi laver ikke bare en hvilken som helst løsning – vi sørger for en skræddersyet løsning, der passer til netop dine ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har masser af gode anmeldelser på Facebook!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er Djurs Tømreren?

Djurs Tømreren er en lokal tømrervirksomhed med base i Glesborg, som dækker hele Djursland.

Vi foretager alle former for tømreropgaver eksempelvis tagarbejde, tilbygninger og andre former for ombygninger og renoveringer for private.

Kontakt os

​Djurs Tømreren ApS

Tjerrildvej 9, 8550 Ryomgaard

CVR-nummer: 29975299

uforpligtende tilbud

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.